Snack-off

Ligger i sängen just nu och kollar på tv, kom hem från bebi för ett tag sen. Följde med honom hem igår och vi kollade på tv, var och handlade, lagade mat och kollade på film och somnade. Så idag har jag inte så mycket planerat, däremot imorgon så ska jag kanske kolla när Olivia spelar match och vid 18.00 ska vi fira Anna som fyller år! Ska ner och hämta något att äta och sen komma på något att göra, puss! 




Sovdags

Bara jag som tycker att allt går för fort? Påsklovet gick jättesnabbt men jag spenderade mitt på bästa sätt, hos bästis! 
Skolan har tyvärr börjat igen men får försöka se fram emot sommarlovet istället. De senaste dagarna har jag varit på så himla bra humör, livet är bra ibland! Snart ska jag sova men tänkte bara skriva något kort först, godnatt på er! 




Min dag i 3 bilder, och lite text!

Efter att vi hade ätit frukost och gjort oss iordning så åkte jag, mamma och pappa till minneslunden och satte några blommor där sen drog vi vidare till Kina Muren och åt lunch, efter de tog vi en sväng på stan och åkte sedan tillbaka till Hampetorp, jag gick och la mig för jag va så trött och när jag vakna skulle vi äta mat! Nu sitter jag, mamma och Helene med varsin mobil i handen, sociala haha! Vi ska väl snart sätta oss framför tvn och se om de är något bra! Puss



Borta bra men hemma bäst..

Har precis vaknat och har ingen ork till att gå upp.. Vi har inte bestämt vad vi ska göra idag men hoppas de blir någonting! Imorgon åker vi hem och jag får äntligen träffa min bästis!!! Kan tiden gå snabbare?!
i miss you!

Med den här bilden säger jag godnatt.





Hampetorp

Jag och pappa ligger i soffan och väntar på att maten ska bli klar, ikväll blir det grillat som ska bli såååå himla gott! 
Vi kom till Hampetorp igår, då åt vi tacos och satt och pratade mest hela kvällen. 
Idag åkte vi till Marieberg, har fått med mig några saker men det lägger jag nog ut när jag kommer hem! Nu ska jag gå upp och väcka mamma! 
5 bilder från idag.

RSS 2.0