20:21

Hej på er! Snart är sportlovet slut men jag har haft en väldigt skön vecka så jag klagar inte. I måndags klippte jag mig, i tisdags pratade jag med min samordnare om APL, i onsdags så fyllde jag 18 år och idag har jag tagit det lugnt. Filip har varit här hela veckan men han åker hem på lördag. 
Tänkte köra en dislike med veckan och sen en like. 
 
Dislike
 
 I veckan såg jag och Filip den här ↑ filmen. Jag har velat se filmen ett tag och så fanns den på dreamfilm så vi tog tillfället i akt och såg den. Jag kan säga att jag är väldigt besviken för den var absolut inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Jag själv tyckte inte att den var läskig och den var utråkande, men det är vad jag tycker. 
 
Like
 
 
Det bästa som har hänt den här veckan det är att jag har fyllt år! Så som jag har längtat och nu äntligen (!!!) är jag 18 år. Jag ska bli firad ute på krogen på lördag av Emelie, Olivia, Linnea och Alice, kommer bli såååååå kul!
 
 

15 dagar kvar

Sitter och pluggar vård lite smått medan jag kollar på tv så slänger in ett inlägg eftersom det var ett tag sedan. Livet rullar på som vanligt så det är skönt, det enda som har varit tråkigt (för mig) är att min bror har åkt till Thailand och kommer vara borta i några månader.. Det är ju självklart roligt för honom men det är tomt utan honom här hemma. Det är också lite sorgligt att han inte kommer vara hemma på min födelsedag men han sa att han skulle köpa en present och ta med hem så vi får fira lite då! 
I skolan är det ganska mycket, som vanligt, men jag ligger i fas med allt så det känns skönt. Om 13 dagar är det dessutom lov och det är 15 dagar kvar tills jag fyller år så jag ska inte klaga! Nu tänkte jag gå ner och få lite hjälp av mamma för att kunna bli klar med vården så ni får ha det så bra! Kram. 

RSS 2.0