Grattis på födelsedagen bästa vän!

Var en ganska jobbig dag idag, vi hade friluftsdag och vandrade 12 km.. Kom hem vid 2 och hoppade direkt in i duschen sen la jag mig i sängen och kollade på AHS. Runt 6 någon gång gick jag till Emelie för som rubriken lyder så fyller hon år idag! Firade henne lite och ska fira henne mer imorgon! När jag kom hem så pluggade jag lite och satte sedan igång ett avsnitt av AHS, igen haha. Ska kolla på slutet nu och sen ska jag sova, jättetrött. Godnatt på er! 



"In this whole wide wicked world, the only thing you have to be afraid of, is me."

Satte precis igång ett till avsnitt av AHS, det är min drog! En sjukt bra serie som jag verkligen rekommenderar! 
Idag har jag spenderat hela dagen inne i stan. Efter skolan gjorde jag ett prov sen köpte jag massa saker till Emelie eftersom hon fyller år på torsdag och tar studenten nästa vecka! Imorgon väntas ännu en skoldag men bara jag klarar mig genom den så får jag träffa min älskling och spendera dagen med honom! 
Nu ska jag dricka upp mitt te innan det kallnar! Godnatt i förväg! 



AHS

Den här dagen har gått så fort! I skolan hade vi nationella hela dagen, nu kan man andas ut.. En liten stund iaf för imorgon så väntas ett Diabetes prov som jag och mamma precis gick igenom. Känner mig helt slut så nu ska jag lägga mig i sängen, kolla på American Horror Story, proppa i mig massa goa saker och måla naglarna, låter som ett bra avslut på den här onsdagen! 



14 maj

Satte mig precis i soffan med hörlurarna i öronen och väntar på att maten ska bli klar! Städade Stures bur nyss, dammsög hela nedervåningen och trappan, det tog på krafterna haha! Efter maten ska jag hoppa in i duschen och kanske träffa Emelie lite senare, puss! 

Får nöja mig med det här ikväll!




Hockey

Sitter hemma hos Emelie och kollar på hockey just nu, hoppas Sverige ger järnet i den sista perioden! 
Har inte orkat göra något inlägg på ett tag, om jag ska vara helt ärlig har jag inte tänkt på bloggen, hehe.. Mycket har hänt den senaste tiden, både bra och dåliga saker. 
Har börjat bli så trött på skolan nu, har prov på måndag och onsdag nästa vecka men som tur är får jag spendera tisdagen med finaste! 
Nu ska jag gå och trycka i mig kladdkaka för Emelie tjatar så dant.. Puss! 



RSS 2.0