ÖLAND

Nu är campingplats bokad så den 14 Augusti åker jag, Emelie och Alice till Öland! Har pratat om det så länge och äntligen så ska vi iväg! Kommer bli ett bra avslut på ett bra sommarlov! 



I want to leave this world for a while.

Idag har det inte varit en så bra dag, det har gått upp och ner. Jobbade till 16 sen har jag bara legat hemma i sängen och sett på serier. Imorgon jobbar jag kväll och på torsdag kommer Filip hit, längtar tills dess, mår alltid så bra när jag är med honom. Nu ska jag gå ner och värma lite te och sedan fortsätta kolla på serier. Kram

10 juli

Skulle ju berättat i söndags vart jag och Filip hade varit men har glömt bort och sen har jag jobbat så har inte tänkt på bloggandet, sorryyyy! Men vi var i Ullared vilket var jättemysigt! Skönt att åka bort lite tillsammans med min prins! Mina senaste dagar har bestått av jobb, träffat Emelie och Alice, träffat Filip, jobb och i helgen blir det ännu mer jobb! Idag är det exakt 4 veckor kvar tills jag slutar, ska bli skönt men ändå tråkigt.. 
Ligger just nu och kollar på tv och ska alldeles strax sova, längtar inte till att klockan ringer.. 
Några bilder från dom senaste dagarna.



Räknar ner timmarna..

Imorgon är sista jobbardagen för den här veckan, har varit ledig ganska mycket dom senaste dagarna så det var skönt att jobba lite ikväll. Imorgon kväll när jag slutat så ska jag stressa mig hemåt och äta, packa och fixa lite så får jag skjuts till Filip. Gud vad jag har saknat honom! Inte träffats på flera veckor.. I helgen så ska jag, Filip, Linnea och Amilia iväg men säger inte vart, det får ni förhoppningsvis reda på på söndag, om jag kommer ihåg hehe.. Hade tänkt att kolla lite på tv nu innan jag ska sova så jag avslutar här och säger godnatt! 
Senaste

RSS 2.0