bara några timmar kvar!

Asså jag är så himla peppad, om några timmar så åker vi från Hjorted. Jag ska gå upp tidigt för att duscha och fixa klart allting. Emelie kommer till mig när hon är klar så ska vi packa hennes grejer och runt halv 12-12 så hämtar vi Alice sen drar vi! Idag har jag hunnit med en del, när jag vaknade och öppnade dörren så såg jag att det var klarblå himmel ute så jag slängde i mig frukost och låg i solen ett tag. Efter de så kom pappa hem så då åkte vi och körde lite sen åkte vi in till stan och handlade. När vi kom hem så lagade mamma och jag mat och efter de drog jag till Emelie, vi tvättade hennes bil och snackade om lite allmänt skit! Jag kom hem för någon timma sen och då packade jag lite till och nu har jag hamnat i sängen och tänkte dra igång en film. Jag får se hur mycket bloggande det blir när vi är på Öland, troligtvis inte så mycket men ni får hålla tummarna!

Atm




3 dagar kvar

Idag har varit en väldigt bra dag. Jag träffade Emelie någongång innan 1 så då åkte vi till Ankarsrum och sen spenderade vi hela dagen hemma hos henne. Har saknat henne för det var ett tag sen vi sågs! När jag kom hem så åt vi mat och sen började jag packa till Öland, det är ju bara (som rubriken lyder) 3 dagar kvar! Nu tänkte jag kolla på film innan jag ska sova så godnatt i förväg.  
 

10 augusti

Satte mig precis framför datorn och ska kolla på Wallander för idag är jag väldigt seg.. Berättar lite om gårdagen och vad jag har gjort idag. Igår när jag klev av bussen så mötte Alice och Alexandra mig, vi gick till coop sen gick vi hem till Alice och sen träffade vi Mathilda och Julia. Vi umgicks hela kvällen/natten. Alice och jag vaknade innan 1 och låg kvar i sängen till halv 3 typ, då gick vi till McDonald's och käkade sen gick vi till Espresso House och sen drog vi hem till Alice igen. Vid 17.00 så fick jag skjuts av Alice pappa till stoppet och där hämtade pappa mig, när vi kom hem så åt vi mat och sen hamnade jag här. Så såg mina dagar ut. Imorgon kommer Emelie hem så jag ska träffa henne då och så ska kanske jag och pappa ut och övningsköra lite. Nu blir det film för min del så ni får ha en fortsatt bra kväll, kram! 
Bästa Alice ♥
 

Väntar på bussen

Har precis gått av i Västervik och väntar på den andra bussen som ska ta mig hem! Har haft 2 underbara dagar med min älskling! När jag kommer hem ska jag äta nånting, byta om och packa väskan för tar bussen in till Alice sen ikväll! Hoppas ni alla har haft en bra helg för det har jag definitivt haft! 



Min sista dag

Jag vaknade runt halv 12 och fick lite panik eftersom jag skulle gå till jobbet vid 12.10 men jag hann ändå! Det har varit en lugn kväll men det var ledsamt att sluta, alla jag har jobbat med har varit så himla bra och alla brukare är ju helt fantastiska! Kommer längta tillbaka men ska troligtvis hoppa in lite när det behövs. Nu tänkte jag sätta igång en film och bara relaxa för nu är jag ledig för första gången på 8 veckor så det förtjänar jag!
 
 

 
 

 
 
 

www.nouw.com/emeliecassandramaria ↓

Nu har min bästa vän börjat blogga igen så jag tycker ni ska gå in och läsa där och nu har även jag skaffat en tillfällig header som jag ska ha tills jag fixat en ny. Det är alldeles strax läggdags för mig, börjar min sista jobbdag vid 12.30 så lite sovmorgon får jag! Kram och godnatt.
 

Bloppis

Köpte en topp av en tjej i tisdags, hon har en bloppis på instagram som jag följer, jättefina grejer, bra priser och allt går snabbt så den låg i brevlådan idag! Jag är helnöjd! 




Fortfarande sjuk..

Har legat hemma i sängen sen igår, var hemma från jobbet idag och ska vara det imorgon också, förhoppningsvis har jag vilat upp mig så jag kan jobba sista dagen på fredag. Det enda jag har gjort både idag och igår är sovit, ätit, kollat på film och knaprat i mig panodil. Jag tänkte sätta igång en film nu och sen sova bort min huvudvärk som jag haft hela dagen.. Hatar förkylning..

4 arbetsdagar kvar..

Har precis lagt mig i sängen och ska snart sova. Idag har jag jobbat och träffat Emelie och Chrille. Som rubriken lyder så har jag bara 4 arbetsdagar kvar, det ska bli skönt med lite ledighet innan skolan drar igång. Imorgon ska jag kanske träffa Emelie och Chile en stund innan jag börjar jobba och för resten av veckan har jag inga planer förutom helgen, då ska jag träffa Filip! Tror även att jag börjar bli förkyld, igen.. Har ont i halsen och bihålorna, hoppas att det försvinner! Nu ska jag sova, otroligt trött, kram och godnatt! 


RSS 2.0