#1 tattoo

Åkte till Oskarshamn förut för att träffa Emelie, var även här i tisdags och vi bestämde då att jag skulle tatuera mig, vilket jag gjorde idag! Fy vad ont det gjorde men det var verkligen värt det, min första tatuering men absolut inte den sista!
 
 

Sons Of Anarchy

Nu har jag precis blivit klar med engelska läxan som vi hade tills på fredag, så skönt att vara klar och inte behöva stressa! Imorgon ska jag troligtvis till min praktik, har missat 2 dagar den här veckan vilket inte är så bra, kände på mig i måndagskväll att jag inte mådde bra och då hade jag tyvärr rätt, har åkt på en förkylning igen men den är rätt lindrig så det är jag tacksam för! Imorgon kommer även Filip hit och han stannar tills på måndag. Nu tänkte jag sätta igång ett avsnitt av Sons Of Anarchy, har börjat kolla på det igen för tredje gången haha. Godnatt i förväg och hoppas att ni har haft en bra onsdag!
Vi kan väl alla bara slänga en extra blick på Charlie Hunnam, så snyyyyygg!

Wentworth

Kom precis hem efter första dagen av min APL, det har varit roligt och alla är trevliga. Just nu tänkte jag sätta igång ett avsnitt av Wentworth innan mamma och pappa kommer hem, då ska vi äta och sen ska jag duscha och fortsätta kolla på Wentworth. Imorgon är jag ledig från min APL då jag, mamma och pappa ska iväg på en sak som jag helst hade velat slippa but life's not fair so. Ne men nu ska jag bara skriva ut ett arbete sen kolla Wentworth, ha en fortsätt bra dag! Kram. 
Wentworth är en australisk serie som handlar om ett kvinnofängelse. Kvinnan som står längst fram i röd tröja heter Bea och det är mest henne det handlar om. Hon är ny på fängelset men hamnar direkt i en maktkamp med några av dem andra fångarna. Den här serien är väldigt lik Orange is the new black och om man tycker om OITNB så är även Wentworth en serie för dig. 

RSS 2.0