21 november

Igår följde Filip med mig hem. Vi åt mat och sen drog vi till gymmet och när vi kom hem så tog vi de bara lugnt. Imorse följde vi med mamma och pappa in till stan och därifrån tog Filip tåget hem till sig. När vi kom hem igen så kollade jag Gossip Girl och vid 15.30 så började jag jobba. Kom hem för lite mer än 1 timma sen så nu ska jag duscha sen ska jag mysa ner mig i sängen framför Gossip Girl. Puss
Det är han som gör mig lycklig. 

00:33

Det här är verkligen inte bra, jag har fortfarande inte somnat och ska upp om mindre än 6 timmar, helvete.. 

Jag har ingen aning om hur mycket jag kommer blogga i fortsättningen för det har hänt väldigt mycket i mitt liv den senaste tiden och det är fortfarande saker jag vet kommer hända vilket får mig att må dåligt. Jag ska försöka göra mitt bästa men om det blir ett uppehåll så har jag ju förklarat varför iallafall. Godnatt.



En helt vanlig dag

Dagen startade som den brukar, åkte till skolan, slutade vid 15.10 och var i Hjorted runt 16.35 så då träffade jag Alice för en liten pratstund vilket var väldigt behövligt! När jag kom hem så åt jag mat och sedan dess har jag pluggat.. Har ett prov på torsdag och ett muntligt förhör, fy längtar inte men det kommer bli skönt när helgen kommer och på fredag så ska jag dessutom träffa Emelie, perfect!



RSS 2.0